dijous, 20 d’agost del 2009

Pobra fira, fira pobra


Sembla que Rus ha decidit deixar passar la fira d'enguany, la de la crisi, per esforçar-se en la de l'any vinent. Però tant de deixar passar al final se li acabaran les idees, si és que n'ha tingut alguna bona, per a la fira, alguna vegada. I dic Rus perquè, encara que hi ha una regidora de fira i festes, i un coordinador de grans esdeveniments (eventual però a punt de convertir-se en fix, per obra i gràcia de la majoria absoluta del PP), aquests no serveixen per a programar res imaginatiu. Rus és el que decideix, quan toca i li convé, programar grans esdeveniments, com Julio Iglesias, Montserrat Caballé, o diu prou i només ve Bertín Osborne i el Duo Dinámico. Eixes són les seues idees, i la resta, la programació cultural o participativa de la fira, si és que en va haver algun dia, s'ha quedat reduïda a la nul·litat. Només faig que pensar en altres pobles com Benifairó de la Valldigna, amb el COMCERT, on mana el BLOC, o la gran tasca del nostre company Vicent Muñoz a la Font de la Figuera, amb eixa setmana per a la joventut que ha muntat amb 12 000 € de pressupost i 1200 € de despeses finals. Tot es tracta d'imaginació i treball, però, a Xàtiva, els regidors del PP només treballen per a lluir-se i guanyar eleccions, no per al poble. La faena els la fan els funcionaris, especialment els que han anat posant a dit i ara convertint en fixos. I la fira s'ha convertit en el que és ara: no té rumb fix, només es nota la mà de Rus quan convé a la seua maquinària de guanyar eleccions... I si parlem de la part comercial, evidentment, no es nota cap mà, no es fa res per orientar ni definir un model de fira comercial, no hi ha cap exposició i pinta res la fira del bestiar... Què hem de fer! Haurem d'esperar a que el PP perda la majoria absoluta!

2 comentaris:

Jesús Badenes ha dit...

Home, jo no diria que haurem d'esperar. Feina n'hi haurà per adreçar-ho si esperem a que caiguen. Els del BLOC ja s'esteu moguent en eixe sentit i no sou els únics... Això m'alegra. Ànims.

joan cuenca ha dit...

Hola Joanjo , lo de la fira és un reflex més de l'apatia en la que viu l'actual ajuntament i crec que es veuen com a gobernadors perpetus, sense contrincants pq sinó com s'explica que en el concert de l'oreja de van gogh, el concejals ramon vila i tono vidal estigueren servint cubates,aigues i cervesses en una de les barres principals, era increïble vore'ls de bolit sense donar abast repartint beguda,això si a preus populars , un got de cervessa 2.5 euros. Jo quan vaig vore això vaig pensar lo q crec que pensaria la majoria , en els meus 2.5 euros invertits en una refrescant cervessa , quan aniria a parar a la seua pròpia butxaca ?? En fi segur que han domesticat a la gent per a q pense, "si al final son tots iguals " Salut